Over ons

Welkom bij CVE Digital

Wie zijn wij

CVE Digital is een Webdesign en Development bedrijf waar jonge professionals werken. Ons team beschikt over de meest recente technologieën op het gebied van Webdevelopment en SEO. Daardoor staan wij op technisch gebied langs de ‘grote jongens’

Onze Missie

Door een combinatie te maken van eenvoudig, snel en betaalbaar leveren wij op korte termijn websites. Websites maken hoeft niet lang te duren. Doormiddel van sterke communicatie leveren wij binnen 7 werkdagen een website. Wij stoppen niet totdat de klant 100% tevreden is.

Wat leveren wij?

Ons 6-Delig Website proces.

01.

Projectplan

We bespreken samen de strategie en hoe we de website kunnen onderscheiden van concurrentie. Aan de hand van dit plan gaan we verder naar het MoSCoW model. Dit model zorgt ervoor dat de website precies naar wens is.

02.

Website architectuur

Vervolgens gaan we aan de slag met een blauwdruk van de website. Wij komen met een plan. Wij zorgen er voor dat de website uniek is en dat de website volgens huisstijl gemaakt wordt. Ook zorgen wij voor klantvriendelijke pagina’s
03.

Developing

CVE Digital gaat aan de slag met jouw website. Doormiddel van veel koffie zorgen wij ervoor dat jouw unieke website binnen 7 werkdagen opgeleverd is.
04.

Testing

Wij zullen de website testen op alle scenario’s om te kijken of deze website 100% veilig is. Ook testen wij alle interactieve objecten op desktop, tablet en mobiel zodat we zeker weten dat alles werkt.
05.

Lancering

De lancering van de website. De laatste stap in het maken van de website! We zijn beide trots op het eindresultaat.
06.

Website onderhoud

Om een doorlopend succes te realiseren is het belangrijk om jouw website te onderhouden. Het kan zijn dat de website updates nodig heeft of belangrijker nog, positie in Google verliest. Door een partner van ons te worden zullen wij doorlopende groei garanderen!

Waarom CVE Digital?

Onderstaand enkele punten waarom wij jouw website moeten maken
Ons team beschikt over HBO afgestudeerde grafisch vormgevers. Doormiddel van hun kennis en visie in combinatie met Webdevelopment is een succes gegarandeerd. Jouw website laten maken is het begin van een weg naar online succes!
Door ons unieke aanbod van 24/7 support staan wij letterlijk altijd voor jouw klaar. Al is het 4 uur in de nacht op een dinsdag, Jij kan ons bellen. Mocht er een probleem zijn die opgelost moet worden zullen wij hier meteen mee aan de slag gaan.
Wij willen net als jij resultaat zien. Onze kennis over SEO (search engine optimization) Is een MUST voor op jouw website en/of webshop. Hoe beter deze structuur ingericht is, hoe meer mensen op jouw pagina terechtkomen. Mocht je zonder actuele kennis over SEO tewerk gaan, dan zal je 90% minder resultaat halen.
SEO staat voor Search engine Optimization. Dit betekend niets meer van de positie binnen Google verhogen. Jouw website kan door ons zo ingericht worden dat de website hoog in Google komt. Wij zullen er voor zorgen dat jouw belangrijkste zoekwoorden regelrecht naar jouw bedrijf uitkomen op Google! Doormiddel van META structuur en linkbuilding gaan wij dit realiseren. Een website met sterke SEO krijgt een stuk meer bezoekers dus meer conversie!
Ons bedrijf bestaat uit professionals binnen verschillende vakken zoals : Grafisch vormgeving, Webdeveloping en Marketing. Door onze praktijkervaring binnen deze vakken, zorgen wij dat ons project een succes wordt!

De teller!

1
Tevreden klanten
1
Projecten afgerond
1 K+
Lines of Code

Laten we de concurrentie te slim af zijn!

Een Website met de juiste strategie kan jouw bereik en conversies simpelweg verhogen! Deze digitale aanpak is niet meer weg te denken in 2021!